Sinds 1955 is Hamilton tobacco & gifts dé sigarenspeciaalzaak in de Haagse Passage. Ook al is er in de loop der tijd veel veranderd, kwaliteit staat nog altijd hoog in het vaandel.

Uitgelicht


Assortiment

tobacco – speciaalzaak

Longfillers

Handgemaakte sigaren van opgerolde tabaksbladeren, waar de hoofdnerf uitgehaald is. Om uitdroging te voorkomen worden Longfillers bewaard in speciale humidor kasten.

Met niet alleen de bekende Cubaanse merken maar ook Dominicaanse en Nicaraguaanse sigaren, is het assortiment longfillers is zeer uitgebreid.

Hamilton tobacco & gifts - accessoires - Cohiba lijn van St Dupont

Nederlandse sigaren

Ook al kwam de productie pas begin 19e eeuw op gang, het was wel een doorslaand succes. In korte tijd groeide de Nederlandse sigarenindustrie uit tot één van de grootste ter wereld.

Hamilton tobacco & gifts heeft een keur aan Nederlandse sigaren. Op zoek naar een bepaald merk, laat het ons weten.


Pijptabak

Bij pijptabak speelt persoonlijke voorkeur een grote rol en draait het vooral om de smaak. Elk merk heeft dan ook een eigen ‘blend’ van al dan niet gesausde tabakssoorten.

Hamilton tobacco & gifts helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Tabakspijpen
Zie accessoires


Sigaretten, shag, e-sigaretten

Met de uitvinding van een machine die 200 sigaretten per minuut kon rollen, werd in 1880 de keus wel heel gemakkelijk. Zelf rollen, of voorgerolde sigaretten kopen…

Of je nu voor zelf rollen of kant en klare sigaretten gaat, bij Hamilton tobacco & gifts kun je alle kanten op. Zelfs de elektronische… want ook E-sigaretten maken deel uit van het assortiment.

Hamilton tobacco & gifts - accessoires - aanstekers

Op zoek naar een speciaal merk, laat het ons weten. Wij helpen je graag!