Sinds 1955 is Hamilton tobacco & gifts dé sigarenspeciaalzaak in de Haagse Passage. Ook al is er in de loop der tijd veel veranderd, kwaliteit staat nog altijd hoog in het vaandel. Of het nu om sigaren of pijptabak gaat, het assortiment is groot en er is voor elk wat wils.


Nederlandse sigaren

Ook al kwam de productie pas begin 19e eeuw op gang, het was wel een doorslaand succes. In korte tijd groeide de Nederlandse sigarenindustrie uit tot één van de grootste ter wereld.

Hamilton tobacco & gifts heeft een keur aan Nederlandse sigaren. Uiteraard van topmerken als Hajenius, Van der Donk en Olifant. Maar ook bekende namen als Jacob van Meer, Cortes, La Paz, Oud Kampen en Compaenen ontbreken niet in de collectie.


Longfillers

Handgemaakte sigaren van opgerolde tabaksbladeren, waar de hoofdnerf uitgehaald is. Om uitdroging te voorkomen worden Longfillers bewaard in speciale humidor kasten.

Het assortiment longfillers is zeer uitgebreid. Bekende Cubaanse merken als Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta. Maar ook Dominicaanse en Nicaraguaanse sigaren als Arturo Fuente, Vega Fina, Macanudo, Rocky Patel, My Father, Alec Bradley.


Pijptabak

Bij pijptabak speelt persoonlijke voorkeur een grote rol en draait het vooral om de smaak. Elk merk heeft dan ook een eigen ‘blend’ van al dan niet gesausde tabakssoorten. Aan u de keus…

Hamilton tabaksspecialist heeft een ruime keus tabakspijpen en pijptabak.

Hamilton tobacco & gifts biedt een uitgebreide collectie pijptabakken van merken als Davidoff, Mac Baren, My Own Blend, Sail…

Kijk voor de collectie tabakspijpen bij accessoires


Sigaretten, shag | E-sigaretten

Met de uitvinding van een machine die 200 sigaretten per minuut kon rollen, werd in 1880 de keus wel heel gemakkelijk. Zelf rollen, of voorgerolde sigaretten kopen…

E-sigaretten van o.a. IQOS bij Hamilton

Of je nu voor zelf rollen of kant en klare sigaretten gaat, tegenwoordig kun je alle kanten op. Zelfs de electronische… want ook E-sigaretten maken deel uit van het assortiment.


Op zoek naar een speciaal merk, laat het ons weten. Wij helpen je graag!