Sinds 1955 is Hamilton tobacco & gifts dé sigarenspeciaalzaak in de Haagse Passage. Ook al is er in de loop der tijd veel veranderd, kwaliteit staat nog altijd hoog in het vaandel.

Uitgelicht


Assortiment

tobacco – speciaalzaak

Longfillers

Handgemaakte sigaren van opgerolde tabaksbladeren, waar de hoofdnerf uitgehaald is. Om uitdroging te voorkomen worden Longfillers bewaard in speciale humidor kasten.

Het assortiment longfillers is zeer uitgebreid. Bekende Cubaanse merken als Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta. Maar ook Dominicaanse en Nicaraguaanse sigaren als Arturo Fuente, Vega Fina, Macanudo, Rocky Patel, My Father, Alec Bradley.

Hamilton tobacco & gifts - accessoires - Cohiba lijn van St Dupont

Nederlandse sigaren

Ook al kwam de productie pas begin 19e eeuw op gang, het was wel een doorslaand succes. In korte tijd groeide de Nederlandse sigarenindustrie uit tot één van de grootste ter wereld.

Hamilton tobacco & gifts heeft een keur aan Nederlandse sigaren. Uiteraard van topmerken als Hajenius, Van der Donk en Olifant. Maar ook bekende namen als Jacob van Meer, Cortes, La Paz, Oud Kampen en Compaenen ontbreken niet in de collectie.

Bekijk het assortiment Nederlandse sigaren
(gesorteerd op alfabet per merk)


Pijptabak

Bij pijptabak speelt persoonlijke voorkeur een grote rol en draait het vooral om de smaak. Elk merk heeft dan ook een eigen ‘blend’ van al dan niet gesausde tabakssoorten. Aan u de keus…

Hamilton tobacco & gifts heeft een ruime collectie pijptabak met merken als Davidoff, Mac Baren, My Own Blend, Sail…

Bekijk het assortiment pijptabak
(gesorteerd op alfabet per merk)

Tabakspijpen
Zie accessoires


Sigaretten, shag, e-sigaretten

Met de uitvinding van een machine die 200 sigaretten per minuut kon rollen, werd in 1880 de keus wel heel gemakkelijk. Zelf rollen, of voorgerolde sigaretten kopen…

Of je nu voor zelf rollen of kant en klare sigaretten gaat, bij Hamilton tobacco & gifts kun je alle kanten op. Zelfs de elektronische… want ook E-sigaretten maken deel uit van het assortiment, waaronder Migo.

Hamilton tobacco & gifts - accessoires - aanstekers

Op zoek naar een speciaal merk, laat het ons weten. Wij helpen je graag!