medium en small pocketknives

Medium pocketknives

Qua grootte het meest originele Zwitserse zakmes. Zo’n honderd jaar later zit de DNA van die ‘voorouders’ nog steeds in de messen.


Swiss Champ

Victorinox basics - Medium pocket knives

Met z’n 33 functies terecht de kampioen onder de medium zakmessen. Met de Swiss Champ heb je voor elke klus een tool bij je!


Ranger

Victorinox basics - Medium pocket knives

Voor de buitenmens is de Ranger onmisbaar. De 21 functies zijn speciaal ontworpen om met vertrouwen op trektocht te gaan.


Explorer

Victorinox basics - Medium pocket knives

Ga op onderzoek uit met de Explorer. Bij de 16 functies zitten alle tools die je nodig hebt dingen uit elkaar te halen (en weer in elkaar zetten), inclusief een vergrootglas.

Small pocketknives

In de loop der jaren kreeg het Zwitserse zakmes er ook een kleinere versie bij. Een handzaam formaat dat je altijd bij je kunt dragen, aan je sleutelring, of los in je zak of tas.


Mini Champ

Victorinox basics - Small pocket knives

Waarin een klein mes groot kan zijn. Maar liefst 18 functies draagt deze Mini Champ bij zich en toch past-ie met gemak (haast onopgemerkt), in je broekzak.


Classic SD

Victorinox basics - Small pocket knives

Al jaren is de Classic SD het icoon van strak vormgegeven functionaliteit in een klein jasje. Zeven functies en toch weegt-ie maar 21 gram.


Classic colors

Victorinox basics - Small pocket knives

Klassieke kleuren voor een klassiek stijl icoon. De Classic SD is standaard in tien uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Welke kleur past jou het beste?


Het is maar een kleine greep uit ons assortiment Victorinox zakmessen. Kom langs in de winkel voor de volledige collectie. We helpen je graag bij het maken van een keuze!

Zie ook
Victorinox