Het zijn niet alleen de toeristen die naar hartenlust struinen tussen de souvenirs, Hollandse cadeaus en het Delfts blauw. Ook voor de ‘gewone’ passant die op zoek is naar dat ene (echt Haagse) verjaardagscadeautje, of gewoon een leuk hebbedingetje is er bij Hamilton tobacco & gifts keuze genoeg.

Uitgelicht

Assortiment

souvenirs – Hollandse cadeaus

Ruime keuze

bijvoorbeeld…


Typisch Haags

Souvenirs zijn natuurlijk leuk, maar hè de winkel staat wel in Den Haag! Dus vind je bij Hamilton tobacco & gifts ook echt Haagse cadeaus. Van sleutelhanger tot koelkastmagneet, van mok tot T-shirt. En uiteraard de enige echte “brokken van baron Hop”, ook wel bekend als Haagsche Hopjes 😉

typisch Haagse souvenirs

Delfts blauwe souvenirs

Je kunt geen Hollandse cadeaus verkopen zonder Delfts blauw. Hamilton tobacco & gifts heeft dan ook een uitgebreide en steeds wisselende collectie. Groot of klein budget, er is voor elk wat wils. Van souvenirs met een Delfts blauw tintje tot het ‘echte’ handgeschilderde werk van Royal Delft of Heinen.

Kijk voor de luxe collectie bij Delfts blauw


Hollandse huizen en molens

Authentieke historische grachtenhuizen en Hollandse windmolens in miniatuur. De hand gemaakte en beschilderde huisjes geven een gedetailleerd beeld van nog steeds bestaande panden en molens.


Op zoek naar een bepaald souvenir of cadeau, laat het ons weten. Wij helpen je graag!