Een tabakswinkel kan niet zonder een ruim assortiment aan accessoires. Of het nu om aanstekers, tabakspijpen, sigarenknippers of humidors gaat, Hamilton tobacco & gifts heeft het allemaal.


Aanstekers

De moderne aansteker heeft een hele ontwikkeling meegemaakt. Van werkend op buskruit naar oplaadbaar. Van navulbaar tot wegwerp, van luxe tot populair hebbeding. Een mooi cadeau dat altijd van pas komt.

Met merken als Dupont, Xikar, Porsche Design, Zippo of de opnieuw zo populaire Clipper is er keus te over. Ook de laatste noviteit zit in het assortiment: een elektrische plasma aansteker, niks bijvullen, gewoon opladen via een usb kabeltje…

Reparatie en onderhoud aanstekers

Een luxe aansteker vraagt soms om wat meer aandacht of een (kleine) reparatie. Voor deze extra service kun je ook bij Hamilton tobacco & gifts terecht. De mogelijkheden voor reparatie zijn wel afhankelijk van het merk en de ‘leeftijd’ van de aansteker.


Tabakspijpen

Van oudsher was Nederland bekend om de productie van stenen, maar zeer breekbare, tabakspijpen (de z.g.n. kleipijpen). Tegenwoordig worden tabakspijpen meestal gemaakt van bryère-hout, lichter in gewicht en met een moderne look.

Van klassiek tot modern, Hamilton tobacco & gifts heeft een ruime collectie tabakspijpen waaronder bekende merken als Chacom, Big Ben en Peterson.

Kijk voor het assortiment pijptabak bij tobacco


Overige rokersbenodigdheden

Sigarenknippers en boren
Een prefect afgeknipte sigaar of een klein boorgat om de smaak te benadrukken, aan u de keus.

Humidor
Hou uw longfillers in perfecte conditie met een humidor. Handzame formaten die liggend of staand gebruikt worden. Kom langs en bekijk het assortiment.

Overige accessoires
Een grote collectie sigaren-, sigarettenkokers en asbakken.


Op zoek naar een speciaal merk of accessoire, laat het ons weten. Wij helpen je graag!